A smile happens in a flash, Its memory lasts a lifetime!Over mij

Jullie prachtige trouwdag of dat belangrijke moment, die ontroerende blik in de ogen van iemand waar je van houd. Het goede portret dat je nodig hebt voor je zakelijke uitstraling.

Dit zijn allemaal gelegenheden die de moeite waard zijn om goed te laten vastleggen.

Tegenwoordig maken we duizenden foto’s met onze telefoons maar is het voor dit soort speciale momenten niet veel mooier om de foto’s te laten maken door iemand met oog voor detail, het spontane moment en gevoel voor sfeer in combinatie met de beste apparatuur? Iemand die zich onzichtbaar weet te maken in de menigte.

Dit is nu juist iets waarin ik mij heb proberen te specialiseren.

Al meer dan vijfentwintig jaar maak ik reportages met passie.

Ik vind het vooral erg leuk om mensen te fotograferen en het is een sport voor mij om ze zo natuurlijk mogelijk op de foto te krijgen.

En of het nu gaat om een trouwreportage in binnen of buitenland, bedrijfsfotografie, productfotografie of  portretfotografie…ik ben van alle markten thuis!

Is het niet heerlijk dat je zelf ontspannen kunt genieten van de mooie ogenblikken van het leven terwijl een professional ze voor je vereeuwigd? Ik draag er graag toe bij dat u zich op uw gemak voelt als ik aan het werk ben door me gepast voor de gelegenheid te kleden en daardoor niet op te vallen of op enige manier afbreuk te doen aan de sfeer.

Ik heb al honderden reportages mogen maken met heel veel, zeer tevreden cliënten als resultaat.

Ga naar de contact pagina en vul uw gegevens in.

Natuurlijk kunt u ons ook bellen voor een vrijblijvende afspraak!

Tel.  06-24898846