"Een glimlach duurt een moment, de herinnering een leven lang!"Over mij

Welkom op mijn website, de plek waar speciale momenten transformeren tot eeuwige herinneringen. Van die ene blik van pure liefde tijdens uw trouwdag, tot dat belangrijke moment dat de essentie van uw bedrijf vastlegt – ik begrijp de waarde en betekenis achter deze tijdloze ogenblikken.

In een wereld waar iedereen fotograaf is met de camera van hun smartphone, is de kunst van professionele fotografie iets wat nog steeds een verschil maakt. Mijn naam is Jeroen van den Heuvel, en al meer dan een kwart eeuw leg ik de mooiste, de meest ontroerende en de belangrijkste momenten vast met mijn camera, met een aandacht voor detail, sfeer en spontaniteit die je niet zomaar kunt vangen.

Mijn aanpak is discreet, gericht op het vangen van het natuurlijke en spontane. Of het nu een bruiloft is, op een lokale locatie of ergens in een ver buitenland, een zakelijke foto die de professionaliteit van uw bedrijf moet uitstralen, een product dat moet schitteren, of een persoonlijk portret – ik heb de ervaring, de passie en de vaardigheid om die momenten vast te leggen.

Het is mijn taak om u op uw gemak te stellen, om me te vermengen in de menigte en ervoor te zorgen dat ik, terwijl ik werk, niet de aandacht op mij vestig. Ik wil dat u ontspannen kunt genieten van het moment, terwijl ik zorg dat het voor altijd wordt vastgelegd.

Met honderden succesvolle reportages en talloze tevreden klanten achter mijn rug, zet ik me in om elke foto die ik maak een verhaal te laten vertellen. Dus ga zitten, ontspan en laat mij het harde werk doen: het vereeuwigen van uw meest bijzondere momenten.

Ga naar de contact pagina en vul uw gegevens in.

Natuurlijk kunt u ons ook bellen voor een vrijblijvende afspraak!

Tel.  06-24898846

error: Sorry, deze foto is beschermd !!