Reacties

”Hoi Jeroen,

Zoveel dank voor jou persoonlijke en professionele begeleiding.Ik zei het al maar jij was ingrediënt nummero een voor ons huwelijk!! Wilden geen huwelijk zonder jou, fantastisch dus dat is gelukt!!

We zeiden het al maar kunnen het niet vaak genoeg zeggen: zoveel dank voor jou aanwezigheid! We hopen je nog vaak tegen te komen en zullen nog ontzettend vaak nagenieten van 4 april dank zij jou foto’s!

Warme groet Bouke en Maaike”

”Ha Jeroen,

Wat hebben we van de dag genoten en raken niet uitgesproken over de onvergetelijke momenten. We wilden je laten weten dat we zeer blij waren dat jij onze fotograaf was! Zo prettig, ontspannen en professioneel hoe je het deed en regelde.

Hartelijk dank!

Laurien en Matthijs”

”Beste Jeroen,

Heeeeeeeeeeel veel dank voor de geweldig leuke foto’s , het geeft een ontzettend leuke indruk van de hele middag.

Dank en nogmaals super leuk dat jij dit kon en wilde doen!

Groetjes

Jelle en Charlotte”

Hi Jeroen,

Heel erg veel dank voor de supermooie foto’s, ben ik erg blij mee!!

en tot op het volgende huwelijk!

Hartelijke groet,

Cecile Hugenholtz”

”Hallo Jeroen,
Wat een geweldige fotoreportage heb je gemaakt van het huwelijk van mijn dochter Annette en haar liefste Maarten.
Het is fantastisch zoals je je vaak onzichtbaar en onmerkbaar tussen de gasten bevond en hoe je de mensen en hun onderlinge relaties”getroffen” hebt.
Je bent ook heel goed in staat gebleken door je fotografie vast te leggen welke warme relatie bepaalde mensen met A en M hebben.
Het zijn stuk voor stuk schoten in de roos. Vooral de foto’s waar de kindertjes ook op staan zijn aandoenlijk.Ik kan de reportage niet genoeg bekijken!
Heel erg bedankt daarvoor!
Hartelijke groet, Marianne Padt ”

”Beste Jeroen,
Je hebt het al een paar keer van ons Gehoord,
maar nogmaals: BEDANKT!
We zijn enorm blij met de foto’s en ze zijn zo mooi, dat we nog steeds niet hebben kunnen kiezen!
Mocht je ooit een reverentie nodig hebben, dan doen we dat uiteraard graag
Groetjes Ay May en Rich ”

”Hi Jeroen,
HEEL VEEL DANK, voor de prachtige foto’s die je bij onze bruiloft gemaakt hebt!
We vonden het fijn jou bij onze dag te hebben.
Een dag die fantastisch weerspiegeld wordt in jou beelden.
We genieten elke keer als we ernaar kijken!
Veel liefs, Rik en Jolies”

Hi Jeroen,
Wat hebben wij enorm genoten!
Een geweldige dag en jij hebt het NU al heel goed gedaan!
Meedenkend, coördinerend, onzichtbaar en ook een fijne gast. Heel veel dank!!!
23 maart heeft meer indruk op ons gemaakt dan we hebben durven dromen!
Dank dat jij deze voor ons bijzondere dag daadwerkelijk hebt kunnen vastleggen
zoals wij deze hebben ervaren !
Groeten, Frans en Frederique

”Ha Jeroen,

Super Bedankt voor het mooie album! We hebben hem gisteren gekregen,

en zijn heel erg blij met het eindresultaat!

Nogmaals dank voor alles. En mochten er huwelijken binnen onze vriendenkring aankomen, onze aanbeveling krijg je zeker!

Groeten, Yara & Bas

”Beste Jeroen,

Nogmaals heel erg bedankt voor de mooie foto’s van onze bruiloft! Elke keer als we ze zien denken we weer terug aan onze mooie dag op 2 mei!

Groeten David en Floor de Raad”

”Beste Jeroen,
We kijken terug op een fantastische trouwdag 31 mei.
Dankzij jou mooie foto’s hebben we hier een blijvende herinnering aan.
Bedankt voor je prettige aanwezigheid op de dag en voor de prachtige foto’s!!
Groet Anne Marije en Jermaine ”

” Geachte Hr. Jeroen van den Heuvel , Wij maken voortgang voor het selecteren van de 160 foto’s voor het album. Het valt niet mee , de foto’s zijn allemaal prachtig. We realiseren ons dat men als fotograaf verstand moet hebben van

  • techniek
  • artistieke gaven voor compositie
  • het juiste moment en met mensen moet kunnen omgaan

Al die drie eigenschappen heeft U, dat heeft deze mooie fotorapportage opgeleverd. Groet,  Joep en Louise Beriére ”    

”Mijn naam is Heidi en ik ben de zus van Neeltje Voskuylen, de bruid waar je zaterdag de foto’s hebt gemaakt. Ik wilde je persoonlijk bedanken voor de manier waarop je aanwezig was tijdens het maken van de foto’s …ook op emotionele momenten…Je deed dit erg respectvol. Ik wens je dan ook veel succes toe in je verdere werkzaamheden, Groet,   Heidi van den Hout- Rijnen  ”

” Hi Jeroen, Bedankt voor de geweldige foto’s!! Ze zijn echt mooi geworden .We zijn er echt super blij mee! We konden de impressie op je website al bekijken op onze honeymoon dus dat was ook heel erg leuk. Groet Bjorn en Daisy ”  

”Beste Jeroen , Onwijs veel dank voor deze top foto’s!! Dank voor je moeite, Groeten , Frederik  ”

” Beste Jeroen, We zitten nu in Mozambique, ‘savonds op een terrasje, met uiticht op zee. En hebben net jouw selectie bekeken. Het is helemaal geweldig en onze fantastische trouwdag komt weer helemaal terug. Wat een ontzettende  mooie, intieme, grappige, ontroerende, en nog veel meer foto’s. Super bedankt en we zullen je absoluut aanbevelen en ook aan het Arsenaal en Eikenrode laten weten dat ze je absoluut mopeten blijven aanbevelen. Hartelijke groeten Barry en Maartje ”

” Beste Jeroen, FANTASTICH!!! . Wat een geweldige foto’s!. We zijn helemaal onder de indruk en zo geweldig om dit terug te zien . Veel dank voor alles. Hartelijke groet Maartje en Cees ”

”Dag Jeroen , Ik heb gisteren het prachtige fotoboek ontvangen. Echt heel mooi geworden !! Hartstikke bedankt en ik weet zeker dat we nog wel eens gebruik gaan maken van jouw diensten in de toekomst. Groeten , Cliff Chan  ”

” Hi Jeroen, We hebben zojuist ALLE foto’s bekeken en zijn enorm onder de indruk. We zijn ontzettend blij met het resultaat!! Geweldig werk heb je geleverd, hartstikke bedankt! Groetjes, Marijn en Esther  ”  

” Hoi Jeroen, Nog super bedankt voor de snelle service en uiteraard de goede foto’s. Tineke was erg te spreken over haar portretfoto. Ze had weliswaar niet anders verwacht met een professionele fotograaf, maar toch was ze aangenaam verrast! Groetjes, Esthel ”

” Ha Jeroen, Wat een prachtige foto’s heb je van ons huwelijk op 8 juli gemaakt! Echt geweldig hoe je de sfeer van de dag hebt weten vast te leggen en hoe je ons en onze gasten op een leuke, spontane manier hebt gefotografeerd. We hebben al veel enthousiaste reacties gehad! Kortom: we zijn ontzettend blij dat jij onze fotograaf was!! Hartelijke groeten Tjalling en Marie-Helene ”

”Beste Jeroen, Wat was 5 oktober een geweldige dag! Een dag met zoveel mooie momenten, liefde, warmte en gezelligheid. Het kon echt niet beter! We zijn echt heel blij dat we jou hebben gekozen als fotograaf voor deze bijzondere dag. De foto’s zijn echt heel mooi geworden .! Een  gelukkig 2014! Groeten,  Igor en Claire Amsterdam, 29 dec 2013

”Beste Jeroen , We hebben het fotoalbum gekregen en uitgebreid bekeken. Het ziet er schitterend uit. Nogmaals erg veel dank voor het vastleggen van onze trouwdag! Wie weet zien we elkaar weer eens op een ander huwelijk. Folkert en Helene ”

” Dear Jeroen , Yes we received the pictures! And they are all very beautiful!!!! And everyone here loves them!! I finally have pictures that I  can frame! Thank you again! Take care and lots of love Deepa Mendon      Bombay ”

” Beste Jeroen , Ze zijn Prachtig! We zijn er heel erg blij mee. Echt ondzettend goed. Veel dank.. en ongetwijfeld tot binnenkort op een ander huwelijk! Groeten, Rozemarijn ”  

” Top! Helemaal goed Jeroen, nogmaals dank voor je flexibiliteit en extra service! Met vriendelijke groet, Danielle Ruigrok van der Werven ‘a matter of TASTE’    ”

” Beste Jeroen , Wij vinden de foto’s prachtig en zijn benieuwd naar de rest!! Hartelijke groet, John en Marja Trip ”

” Beste Jeroen, We hebben de foto’s goed ontvangen en zijn er zeer blij mee! Wat heerlijk om onze dag op deze manier nog eens te kunnen herbeleven. Hartelijk dank voor het maken van de mooie foto’s !!! Wie weet  tot ziens op een ander huwelijk[ we zullen je naam doorgeven]!! Met vriendelijke groet, Onno en Chantal Lubbers-Vijlbrief ”

” Hoi Jeroen, We hebben het album ontvangen en zijn er heel erg blij mee!! Het geeft een prachtig beeld van de dag. Dank en hartelijke groeten, Nicole en Mark ”

” Hallo Jeroen, Wat een prachtige foto’s – om stil van te worden!! ik wens je een heel goed 2013 toe! Groetjes, Carolien ”

” Beste Jeroen, De foto’s zien er geweldig uit! We hebben gisteren al uitgebreid nagenoten met de families. Nogmaals dank! Met vriendelijke groet, Mark Kouters ”

” Hoi Jeroen, We vinden het album super!! Veel dank! Groetjes Stephanie de Hoop Scheffer ”

” Hoi Jeroen, Wij hebben een leuke dag gehad en waren erg blij met je werkwijze. Bij de Agnietenberg ben je ook erg positief opgevallen en we hebben daar dan ook je gegevens achtergelaten. Dank. Met vriendelijke groet, Jeroen en Carolien  ”

” Hartelijk dank voor het toezenden van het album. Het is prachtig! We weten nu in ieder geval waar er een goede fotograaf is! Met vriendelijke groet, Dineke en Jan de Graaf  ”

” Hoi Jeroen, Ik wilde je even laten weten dat we ERG blij zijn met de foto’s, echt heel fijn! De kleuren, de details en de timing zijn top, iedereen staat er mooi op! Dank, Isabel en Lars Fabery de Jonge- Butzelaar ”

”Beste Jeroen, Veel dank voor de mooie foto’s; wij genieten daar iedere dag van ! Mede dankzij jou was 20 oktober 2012 voor ons een onvergetelijk mooie dag! Groeten, Soulaimene en Wieteke ”

”Beste Jeroen, donderdag 23 mei en zaterdag 25 mei 2013 waren twee onvergetelijke dagen voor ons; Wij hebben vol op genoten! Mede dankzij jou foto sfeerkunsten, kunnen wij altijd weer even terugkijken naar toen! Heel veel dank voor alles. Het trouwalbum is fantastisch! Groet, Maryse & Boudewijn  

”Hoi Jeroen,
Wat een prachtfoto’s, we zijn er superblij mee!!
en onze moeders ook, niet onbelangrijk!
Groet Patricia”

”BEDANKT!
De foto’s zijn schitterend!!
Ward en Eliane van Loo-Kousen”

”Jeroen, dankjewel voor het fotoboek, wat heb je dat prachtig gedaan!
Ik ben helemaal van onder de indruk, geweldig
…de foto’s van Olivier zijn weergaloos, helemaal verliefd op!
Mooiste foto van hem genomen in de afgelopen 4 jaar!
Dankjewel!!
Hartelijke groet Barbara ”

”Dag Jeroen,
We willen je nogmaals bedanken voor de mooie foto’s .
Vandaag 12,5 jaar geleden !
vriendelijke groet
Henk en Sylvia Schrijver
Raadhuis de Paauw te Wassenaar”

”Beste Jeroen,

We wilden je via deze kaart een gelukkig en succesvol jaar toewensen, en wie weet dit jaar weer een professionele fotoschoot via jou..

Hartelijke groet,

Jaap en Jeannie  de Hoop Scheffer ”